ELAZIĞ / BASKİL - Necati Çetinkaya Ortaokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış oldugu ,Anadolu Masalları Projesi okulumuzda öğrenciler tarafından canlandırıldı. Ortaokul öğrencileri ilkokul öğrencilerine masallar anlattı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününün; milli, manevi ve tarihi önemini kavratmak, vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak, milli birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla okulumuzda 'İstiklal Marşını Ezbere Güzel Okuma Yarışması' düzenlenmiştir.

Yarışmada şiire hâkimiyet, beden dili, diksiyon, vurgu ile görsellik olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılan puanlamada;

·         Ortaokul 1.si         Züleyha ERBEY

·         İlkokul    1. si        İnci ŞIK

Seçilmiştir.  Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı dolayısıyla 01-07 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.118 öğrencimiz 7 öğretmen ve 2 personelimiz ile toplamda 127 kişi ile tatbikatımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.