ELAZIĞ / BASKİL - Necati Çetinkaya Ortaokulu

Ock

BOCCE TURNUVASINDA BİRİNCİ OLAN EMİRHAN MENGÜNOĞLU - MEHMET AKİF BULUT ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ock

EMEKLERİNİ HİÇ BİR ZAMAN İNKAR EDEMEYECEĞİMİZ SAYĞI VE HÜRMETE DEĞER ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRETMELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERLE KUTLARIZ.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete uğurlayışımızın 84. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

"Peygamberimiz, Cami ve İrşat''  temalı 2022 Mevlid-i Nebi haftası 11.10.2022 Salı günü Öğretmenimiz Yasemin AYDEMİR proğramında gerçekleştilmiştir..

(Ey Muhammed!) Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltılması Günü etkinlikleri çerçevesinde Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Haz

Okulumuzda öğrencilerimizin başarılarını arttırmaları ve eksiklerini görmeleri için düzenli olarak deneme sınavları yapılmıştır.

Haz

Okulumuz akıl ve zeka oyunları kulübü tarafından düzenlenen Ortaokul Öğrenciler Arası Mangala Turnuvası

Haz

"Sıfır Atık Eğitim Projesi" çocukların doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve "sıfır atık" yaklaşımını tanımaları amacıyla okulumuzda sıfır atık projesi uygulanmaktadır.

Haz

Okulumuzda sınıflar arası koşu yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizin severek katıldığı, fiziksel aktiviteleri arttırıp bedeni güçlendiren bu eğlenceli etkinlikler için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Değerler Eğitimi kapsamında ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen minyatür kale futbol turnuvası bütün heyecanıyla devam ediyor.Karşılaşmalarda ilk tur sona ermiştir.Yarı finale kalan Madalyacılar-Kadıköy Spor ile Kara Pençe-Kale spor arasındaki maçlar  25.05.2022 tarihinde yapılacaktır.Oyuncularımıza başarılar dileriz.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Aziz Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulmasıyla taçlanmış, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilan edilmiştir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ulusal iradenin kurulmasında ve korunmasında emeği geçen bütün aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Gazi Meclisimizin 102. yaşı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen bocce turnuvamızda kazanan takım Risk Alfa . Mustafa Toprak ve Burak İpek öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Mrt

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan orman haftası munasebetiyle okulumuzun bahçesine öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapılmıştır.