ELAZIĞ / BASKİL - Necati Çetinkaya Ortaokulu

Necati Çetinkaya Ortaokulu

Kadıköy Köyü 23800 Baskil / ELAZIĞ
Vizyon
Taşıma merkezi olarak kırsal kesimde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, iyi bir eğitim vererek üst öğrenime her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü, etkili ve kaliteli bir okul haline gelmektir.
Başarılar
Okulumuz il geneli yapılan yarışmalarda dereceler almaktadır. Aynı zamanda LGS sonuçlarına göre Fen ve Anadolu liselerine öğrenciler yerleştirilmiştir.
Lojman
Öğretmenlerimiz okula kendi araclarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Malatya´nın Kale İlçesinin karşısında ve Fırat Nehrinin kenarında Kadıköy köyündedir. Köyümüz Baskil İlçesine bağlıdır.
Baskil´e : 40 Elazığ´a : 70
Okulumuzda Bocce turnuvaları, voleybol ve futbol turnuvaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
"Her Gün Bir Öykü" projesi ile öğrenciler günlük bir öykü okumakta ve okuduğunu anlamaya yönelik eğlenceli bir test ile yarışmaktadırlar. Böylece öğrenciler okumayı sevmekte ve anlama becerilerini de artırmaktadırlar.